Jocs Gratis

L'ànec de Mario Bros

Joc de animals

L'ànec de mario bros

L\'ànec de Mario Bros Avaluació: 6/10

Joc l'ànec de mario bros

T'agrada? Fes clic!
Comenta!
Vota!
Pin It!
Delicious
Descripció:

Instruccions: Intenta arribar al final de cada nivell, recollir monedes i diamants. Has de superar tots els obstacles. Saltar sobre els enemics et matin. Joc de plataformes que ofereix un ànec valent anomenat Charlie. Corre i salta a través dels nivells, prendre les armes i tractar de sobreviure. Has d'anar a un bosc on els animals han de perseguir i atacar com granotes o abelles. Intenta als altres animals no es toquen i arribar a la part inferior de la pantalla. Recull tots els premis que puguis en cada nivell. A l'estil de Mario joc de plataformes a un simpàtic aneguet anomenat Charlie.

Partides jugats:

Aquest joc a tingut 204265 partides en línia. Classificació 42 de els millors jocs gratis.

Avaluació

Ens agradaria saber què pensen els jugadors de cada joc. Aquest joc té una valoració d'altres jugadors de 6.

Avalua aquest joc

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Classificació basada en 25350 opinions dels usuaris

JUGAR
Jugat 204265 vegades
L'ànec de Mario Bros

Establir un ànec ha de viatjar tots els nivells. Amb les tecles de fletxa ànec condueix a través del paisatge forestal de pantalla a pantalla. Els altres animals són els enemics i tractar de matar al nostre heroi. Simplement toc pot matar-te. Vostè pot saltar sobre els animals per acabar amb ells i també pot saltar més alt. Hi ha diamants i monedes d'or que vostè pot prendre per obtenir punts extra en cada joc. Cada nivell té una mica més difícil. Un joc molt divertit i addictiu. Va un llarg camí amb el nostre amic l'ànec i recollir tot l'or possible. Corre i salta a través dels nivells, recollir power-ups i tractar de sobreviure. Instruccions: tractar d'arribar al final de cada nivell, recollir monedes i diamants i saltant sobre els enemics per matar-los.

Sobre el que és aques joc? Aquest és un joc gratis anomenat L'ànec de Mario Bros per al navegador sense dever descarregar ni instal lar res, és completament fiable. En aquesta pàgina web pots jugar de forma gratuîta al joc flash L'ànec de Mario Bros sobre Animals. I recorda que això és un joc gratis anomenat L'ànec de Mario Bros i és relacionado amb Animals. El nostre nou joc L'ànec de Mario Bros és un dels millors jocs de Animals es pot trobar i ho pots compartir amb els teus amis i contactes a les xarxes socials. Aquest és un joc en línia i videojoc anomenat L'ànec de Mario Bros que et convidem a jugar, gaudir i aprendre al respecte, aixì com compartir en els comentaris i amb els seus amics en les xarxes socials.

L\'ànec de Mario Bros
TORNAR

Jocs més jugats de animals

Toro contra Vaca JUGAR ►

Toro contra vaca

4
4 de 10 - 8394 vots
Jugat
136571
vegades

L'animal de la seva elecció (la vaca o el toro) competeix contra l'altre en una competència de menjar pa. Ajudeu-nos a la seva contendents per guanyar fent clic tan ràpid com puguis sobre el botó esquerre del ratolí ...

Piranya JUGAR ►

Piranya

6
6 de 10 - 8138 vots
Jugat
80554
vegades

Vostè és una petita Piranya, però no per massa temps! El seu objectiu és menjar i nedar al voltant de la major quantitat de peixos petits com sigui possible a la llarga es converteixi en un enorme Piranya. Tingueu cura de no quedar atrapats pels peixos més grans, ja que no tindrà cap problema en que vostè menja. Bona sort!

Llet JUGAR ►

Llet

6
6 de 10 - 3834 vots
Jugat
59808
vegades

La llet de vaca abans que arribin massa ple i explotar!