Jocs Gratis

Salutació personalitzat per al Dia de Sant Valentí

Joc de amor

Salutació personalitzat per al dia de sant valentí

Salutació personalitzat per al Dia de Sant Valentí Avaluació: 5/10

Joc salutació personalitzat per al dia de sant valentí

T'agrada? Fes clic!
Comenta!
Vota!
Pin It!
Delicious
Descripció:

Aquesta parella vol fer alguna cosa especial per mostrar el seu amor als altres en el Dia de Sant Valentí, així que vaig a fer una salutació personalitzat. Ells decideixen a fer una sessió de fotos junts i fer que una targeta de Sant Valentí. Si us plau, ajudar a la parella de vestir i ser bonic. Ha de fer clic i arrossegar la roba que més t'agradin amb el ratolí. Tria la roba de la noia i després de tornada al noi. Roba moderna i agradable. Recordeu que el color vermell és el color de l'amor. En acabar, veurà una salutació personalitzat amb la roba que ha triat.

Partides jugats:

Aquest joc a tingut 13538 partides en línia. Classificació 1448 de els millors jocs gratis.

Avaluació

Ens agradaria saber què pensen els jugadors de cada joc. Aquest joc té una valoració d'altres jugadors de 5.

Avalua aquest joc

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Classificació basada en 490 opinions dels usuaris

JUGAR
Jugat 13538 vegades
Salutació personalitzat per al Dia de Sant Valentí

joc es fa una salutació personalitzat per celebrar el Dia de Sant Valentí. Has d'ajudar a aquest vestit de parella per a una sessió de fotos. Un noi i una noia vol deixar un missatge romàntic per al dia de Sant Valentí, mostrar el seu amor. Així que has de vestir a cada un d'ells i després posar-los junts per crear la postal. Vostè ha de triar entre tota la roba a l'armari per a cada un d'ells. Tenir els pantalons, dessuadores, camises, sabates, jaquetes i molts més articles de moda que vostè pot posar en cada un d'ells.

Sobre el que és aques joc? Aquest és un joc gratis anomenat Salutació personalitzat per al Dia de Sant Valentí per al navegador sense dever descarregar ni instal lar res, és completament fiable. En aquesta pàgina web pots jugar de forma gratuîta al joc flash Salutació personalitzat per al Dia de Sant Valentí sobre Amor. I recorda que això és un joc gratis anomenat Salutació personalitzat per al Dia de Sant Valentí i és relacionado amb Amor. El nostre nou joc Salutació personalitzat per al Dia de Sant Valentí és un dels millors jocs de Amor es pot trobar i ho pots compartir amb els teus amis i contactes a les xarxes socials. Aquest és un joc en línia i videojoc anomenat Salutació personalitzat per al Dia de Sant Valentí que et convidem a jugar, gaudir i aprendre al respecte, aixì com compartir en els comentaris i amb els seus amics en les xarxes socials.

Salutació personalitzat per al Dia de Sant Valentí
TORNAR

Jocs més jugats de amor

prova de compatibilitat d\'amor JUGAR ►

Prova de compatibilitat d'amor

6
6 de 10 - 112774 vots
Jugat
681230
vegades

Estàs enamorat? Si vostè creu que ha trobat la parella perfecta, es pot jugar a aquest joc de compatibilitat d\'amor, en què una simple prova a través dels noms que vostè saber si la seva parella. Si vostè vol saber si ha trobat el veritable amor pot ara fer una prova de compatibilitat amb els seus noms, és una prova molt senzilla i en un segon el termòmetre li dirà que vostè és de compatible. No ho dubtis i fer aquesta senzilla prova que vostè pot fer les coses molt clares.

Test d'Afinidad JUGAR ►

Test d'afinidad

6
6 de 10 - 25846 vots
Jugat
269245
vegades

Vols saber quant tenen en comú amb el seu ésser estimat. Escriviu els noms d'ambdós en la nostra prova i ràpidament a dir el percentatge que tenen en comú, si vostè aconsegueix massa baixa pot no ser la persona adequada per celebrar el Dia de Sant Valentí ... almenys en el joc

Romance a l'Escola JUGAR ►

Romance a l'escola

6
6 de 10 - 28736 vots
Jugat
142406
vegades

Col legi Romance és una novel visual que segueix a un protagonista (tu) a mesura que a través del seu últim any d'universitat. És una història d'amor, relacions i diversió. Coneix a cinc dones joves, i aprendre sobre qui són, així com "data" ells. Múltiples terminacions per a cada mitjà hi ha molta història per descobrir. Feu clic al quadre de text per passar a la següent pàgina. Algunes pàgines es mostren diverses opcions per escollir, feu clic per seleccionar la ruta que voleu pr ...