Jocs Gratis

Disparar els Cors de Sant Valentí

Joc de amor

Disparar els cors de sant valentí

Disparar els Cors de Sant Valentí Avaluació: 6/10

Joc disparar els cors de sant valentí

T'agrada? Fes clic!
Comenta!
Vota!
Pin It!
Delicious
Descripció:

En aquest joc, has de disparar als dolços, els cors i globus que es veuen a la pantalla. Per a això, vostè ha de fer clic en l'objecte amb el ratolí.

Partides jugats:

Aquest joc a tingut 10030 partides en línia. Classificació 1626 de els millors jocs gratis.

Avaluació

Ens agradaria saber què pensen els jugadors de cada joc. Aquest joc té una valoració d'altres jugadors de 6.

Avalua aquest joc

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Classificació basada en 300 opinions dels usuaris

JUGAR
Jugat 10030 vegades
Disparar els Cors de Sant Valentí

objectes de Sant Valentí, eliminar els elements de Sant Valentí, fulminat d'elements romàntics,

Sobre el que és aques joc? Aquest és un joc gratis anomenat Disparar els Cors de Sant Valentí per al navegador sense dever descarregar ni instal lar res, és completament fiable. En aquesta pàgina web pots jugar de forma gratuîta al joc flash Disparar els Cors de Sant Valentí sobre Amor. I recorda que això és un joc gratis anomenat Disparar els Cors de Sant Valentí i és relacionado amb Amor. El nostre nou joc Disparar els Cors de Sant Valentí és un dels millors jocs de Amor es pot trobar i ho pots compartir amb els teus amis i contactes a les xarxes socials. Aquest és un joc en línia i videojoc anomenat Disparar els Cors de Sant Valentí que et convidem a jugar, gaudir i aprendre al respecte, aixì com compartir en els comentaris i amb els seus amics en les xarxes socials.

Disparar els Cors de Sant Valentí
TORNAR

Jocs més jugats de amor

prova de compatibilitat d\'amor JUGAR ►

Prova de compatibilitat d'amor

6
6 de 10 - 112774 vots
Jugat
680843
vegades

Estàs enamorat? Si vostè creu que ha trobat la parella perfecta, es pot jugar a aquest joc de compatibilitat d\'amor, en què una simple prova a través dels noms que vostè saber si la seva parella. Si vostè vol saber si ha trobat el veritable amor pot ara fer una prova de compatibilitat amb els seus noms, és una prova molt senzilla i en un segon el termòmetre li dirà que vostè és de compatible. No ho dubtis i fer aquesta senzilla prova que vostè pot fer les coses molt clares.

Test d'Afinidad JUGAR ►

Test d'afinidad

6
6 de 10 - 25846 vots
Jugat
268888
vegades

Vols saber quant tenen en comú amb el seu ésser estimat. Escriviu els noms d'ambdós en la nostra prova i ràpidament a dir el percentatge que tenen en comú, si vostè aconsegueix massa baixa pot no ser la persona adequada per celebrar el Dia de Sant Valentí ... almenys en el joc

Romance a l'Escola JUGAR ►

Romance a l'escola

6
6 de 10 - 28736 vots
Jugat
142083
vegades

Col legi Romance és una novel visual que segueix a un protagonista (tu) a mesura que a través del seu últim any d'universitat. És una història d'amor, relacions i diversió. Coneix a cinc dones joves, i aprendre sobre qui són, així com "data" ells. Múltiples terminacions per a cada mitjà hi ha molta història per descobrir. Feu clic al quadre de text per passar a la següent pàgina. Algunes pàgines es mostren diverses opcions per escollir, feu clic per seleccionar la ruta que voleu pr ...