Jocs Gratis

Porc Guerres

Joc de acció

Porc guerres

Porc Guerres Avaluació: 10/10

Joc porc guerres

T'agrada? Fes clic!
Comenta!
Vota!
Pin It!
Delicious
Descripció:

Aquest és un bonic joc d'acció, estratègia en què hauràs d'ajudar a un porquet a moure pel camp, llençar bombes i volar com els porcs enemigues com sigui possible en cada nivell abans que l'enemic et destrueixi. Recordeu! Les bombes són el temps i un cop que els reculli comença el compte enrere, de manera que els tiren als porcs enemics abans que s'acabi el temps. A més, tracta d'escapar de les bombes llançades pels enemics, o en cas contrari perdrà el joc.

Partides jugats:

Aquest joc a tingut 6029 partides en línia. Classificació 3349 de els millors jocs gratis.

Avaluació

Ens agradaria saber què pensen els jugadors de cada joc. Aquest joc té una valoració d'altres jugadors de 10.

Avalua aquest joc

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
10

Classificació basada en 10 opinions dels usuaris

JUGAR
Jugat 6029 vegades
Porc Guerres

Ajuda a un porquet llançar bombes i volar com conillets d'enemics que puguis abans que et destrueixin. Utilitzeu les tecles de fletxa per moure el teu personatge, que és el més fosc de porc de tots, i recollir les bombes per caminar sobre elles. Llavors, quan vostè ha calculat la seva trajectòria, premeu la barra d'espai per deixar anar.

Sobre el que és aques joc? Aquest és un joc gratis anomenat Porc Guerres per al navegador sense dever descarregar ni instal lar res, és completament fiable. En aquesta pàgina web pots jugar de forma gratuîta al joc flash Porc Guerres sobre Acció. I recorda que això és un joc gratis anomenat Porc Guerres i és relacionado amb Acció. El nostre nou joc Porc Guerres és un dels millors jocs de Acció es pot trobar i ho pots compartir amb els teus amis i contactes a les xarxes socials. Aquest és un joc en línia i videojoc anomenat Porc Guerres que et convidem a jugar, gaudir i aprendre al respecte, aixì com compartir en els comentaris i amb els seus amics en les xarxes socials.

Porc Guerres
TORNAR

Jocs més jugats de acció

Balena assassina JUGAR ►

Balena assassina

6
6 de 10 - 53436 vots
Jugat
331139
vegades

Predator al solt! Troba la teva manera de sortir de Sea World. Instruccions: Escape de Sea World per resoldre trencaclosques i la lluita contra la manera de sortir del seu captiveri. Utilitzeu el dalt, esquerra i dreta tecles de cursor per nedar. X de la picada (menjar per tenir salut) a la Z guió i trencar coses, fletxa cap avall per girar els seus enemics fora del camí. Matant i destruint augmentarà la seva Rage, això et fa invulnerable i li causa més mal.

Guerra dels Dracs JUGAR ►

Guerra dels dracs

5
5 de 10 - 9706 vots
Jugat
96783
vegades

Els dracs estan en guerra. Hi ha una gran batalla de foc al cel. Contribuir a la batalla aquest drac volant sobre. Mata als dracs voladors que intenten matar-te. Foc Fortificacions escopir tot el destrueix. Compte amb el foc dels altres dracs! Instruccions: utilitzeu les tecles de fletxa o WASD per moure\'t i el botó esquerre del ratolí per escopir foc. Has de controlar el vol a través del cel per esquivar els atacs enemics. Has de destruir tots els dracs que puguis perquè no et mati.

La Recerca de Diamants JUGAR ►

La recerca de diamants

5
5 de 10 - 2870 vots
Jugat
30285
vegades

Vostè està en la galeria de joies a París, i durant la nit, tots els diamants, maragdes, safirs i pedres precioses han desaparegut, amb el teu personatge dels Aristogatos busca tots els diamants i trobar la sortida abans que s\'acabi el temps. Troba els diamants, un collaret et donarà punts de bonificació. Amb les tecles de fletxa es pot controlar el moviment i la barra espaiadora pots saltar. Compte amb els gossos, perdrà la vida. Corre i salta a través de totes les pantalles per arribar ...