Jocs Gratis

Mata als Enemics Infinit

Joc de acció

Mata als enemics infinit

Mata als Enemics Infinit Avaluació: 7/10

Joc mata als enemics infinit

T'agrada? Fes clic!
Comenta!
Vota!
Pin It!
Delicious
Descripció:

Estic joc els homes! Vostè sap que vostè els estima! En aquest cas, estarem en una lluita contra tot el que es mou. Quan comença l'acció, va colpejar a tots els enemics i fer combos espectaculars. Mou el personatge amb les tecles de fletxa i atacar un combo amb la tecla A. Useu la tecla S per recollir les armes que tenen una fletxa blanca a la part superior d'ells, o per muntar o baixar blobs enemics. Premeu a tots dos alhora per fer un èxit especial.

Partides jugats:

Aquest joc a tingut 6238 partides en línia. Classificació 3391 de els millors jocs gratis.

Avaluació

Ens agradaria saber què pensen els jugadors de cada joc. Aquest joc té una valoració d'altres jugadors de 7.

Avalua aquest joc

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
7

Classificació basada en 18 opinions dels usuaris

JUGAR
Jugat 6238 vegades
Mata als Enemics Infinit

Un pal de la figura és un dibuix molt simple d'una persona o animal, composta d'unes poques línies o punts. En un pal de la figura, el cap està representada per un cercle, de vegades amb detalls com els ulls, la boca o cruament ratllat Sortida pèl. Els braços, les cames i el tors estan representats per línies rectes.

Sobre el que és aques joc? Aquest és un joc gratis anomenat Mata als Enemics Infinit per al navegador sense dever descarregar ni instal lar res, és completament fiable. En aquesta pàgina web pots jugar de forma gratuîta al joc flash Mata als Enemics Infinit sobre Acció. I recorda que això és un joc gratis anomenat Mata als Enemics Infinit i és relacionado amb Acció. El nostre nou joc Mata als Enemics Infinit és un dels millors jocs de Acció es pot trobar i ho pots compartir amb els teus amis i contactes a les xarxes socials. Aquest és un joc en línia i videojoc anomenat Mata als Enemics Infinit que et convidem a jugar, gaudir i aprendre al respecte, aixì com compartir en els comentaris i amb els seus amics en les xarxes socials.

Mata als Enemics Infinit
TORNAR

Jocs més jugats de acció

Balena assassina JUGAR ►

Balena assassina

6
6 de 10 - 53436 vots
Jugat
331288
vegades

Predator al solt! Troba la teva manera de sortir de Sea World. Instruccions: Escape de Sea World per resoldre trencaclosques i la lluita contra la manera de sortir del seu captiveri. Utilitzeu el dalt, esquerra i dreta tecles de cursor per nedar. X de la picada (menjar per tenir salut) a la Z guió i trencar coses, fletxa cap avall per girar els seus enemics fora del camí. Matant i destruint augmentarà la seva Rage, això et fa invulnerable i li causa més mal.

Guerra dels Dracs JUGAR ►

Guerra dels dracs

5
5 de 10 - 9706 vots
Jugat
96895
vegades

Els dracs estan en guerra. Hi ha una gran batalla de foc al cel. Contribuir a la batalla aquest drac volant sobre. Mata als dracs voladors que intenten matar-te. Foc Fortificacions escopir tot el destrueix. Compte amb el foc dels altres dracs! Instruccions: utilitzeu les tecles de fletxa o WASD per moure\'t i el botó esquerre del ratolí per escopir foc. Has de controlar el vol a través del cel per esquivar els atacs enemics. Has de destruir tots els dracs que puguis perquè no et mati.

La Recerca de Diamants JUGAR ►

La recerca de diamants

5
5 de 10 - 2870 vots
Jugat
30425
vegades

Vostè està en la galeria de joies a París, i durant la nit, tots els diamants, maragdes, safirs i pedres precioses han desaparegut, amb el teu personatge dels Aristogatos busca tots els diamants i trobar la sortida abans que s\'acabi el temps. Troba els diamants, un collaret et donarà punts de bonificació. Amb les tecles de fletxa es pot controlar el moviment i la barra espaiadora pots saltar. Compte amb els gossos, perdrà la vida. Corre i salta a través de totes les pantalles per arribar ...