Jocs Gratis

Guerrers Primitius

Joc de acció

Guerrers primitius

Guerrers Primitius Avaluació: 6/10

Joc guerrers primitius

T'agrada? Fes clic!
Comenta!
Vota!
Pin It!
Delicious
Descripció:

En aquest joc d'acció es lluita primitius soldats de combat, com els exèrcits de l'antiga Irlanda. Vostè és un guerrer de l'edat del ferro amb la seva espasa ha de ser la superació dels escenaris. Heu de triar una arma per jugar, millorar armes com el joc avança també guanyar or i experiència. Controls del joc el: Moviment: les tecles de fletxa Expulsar: S Atac: A Defensar: D

Partides jugats:

Aquest joc a tingut 7102 partides en línia. Classificació 3017 de els millors jocs gratis.

Avaluació

Ens agradaria saber què pensen els jugadors de cada joc. Aquest joc té una valoració d'altres jugadors de 6.

Avalua aquest joc

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Classificació basada en 10 opinions dels usuaris

JUGAR
Jugat 7102 vegades
Guerrers Primitius

En aquest joc d'anar superant les batalles contra els enemics dels temps primitius d'obtenir armes, or i experiència de joc. A mesura que progresses en el joc tindràs noves aventures, nous enemics per lluitar amb la força o armes antigues.

Sobre el que és aques joc? Aquest és un joc gratis anomenat Guerrers Primitius per al navegador sense dever descarregar ni instal lar res, és completament fiable. En aquesta pàgina web pots jugar de forma gratuîta al joc flash Guerrers Primitius sobre Acció. I recorda que això és un joc gratis anomenat Guerrers Primitius i és relacionado amb Acció. El nostre nou joc Guerrers Primitius és un dels millors jocs de Acció es pot trobar i ho pots compartir amb els teus amis i contactes a les xarxes socials. Aquest és un joc en línia i videojoc anomenat Guerrers Primitius que et convidem a jugar, gaudir i aprendre al respecte, aixì com compartir en els comentaris i amb els seus amics en les xarxes socials.

Guerrers Primitius
TORNAR

Jocs més jugats de acció

Balena assassina JUGAR ►

Balena assassina

6
6 de 10 - 53436 vots
Jugat
331139
vegades

Predator al solt! Troba la teva manera de sortir de Sea World. Instruccions: Escape de Sea World per resoldre trencaclosques i la lluita contra la manera de sortir del seu captiveri. Utilitzeu el dalt, esquerra i dreta tecles de cursor per nedar. X de la picada (menjar per tenir salut) a la Z guió i trencar coses, fletxa cap avall per girar els seus enemics fora del camí. Matant i destruint augmentarà la seva Rage, això et fa invulnerable i li causa més mal.

Guerra dels Dracs JUGAR ►

Guerra dels dracs

5
5 de 10 - 9706 vots
Jugat
96783
vegades

Els dracs estan en guerra. Hi ha una gran batalla de foc al cel. Contribuir a la batalla aquest drac volant sobre. Mata als dracs voladors que intenten matar-te. Foc Fortificacions escopir tot el destrueix. Compte amb el foc dels altres dracs! Instruccions: utilitzeu les tecles de fletxa o WASD per moure\'t i el botó esquerre del ratolí per escopir foc. Has de controlar el vol a través del cel per esquivar els atacs enemics. Has de destruir tots els dracs que puguis perquè no et mati.

La Recerca de Diamants JUGAR ►

La recerca de diamants

5
5 de 10 - 2870 vots
Jugat
30285
vegades

Vostè està en la galeria de joies a París, i durant la nit, tots els diamants, maragdes, safirs i pedres precioses han desaparegut, amb el teu personatge dels Aristogatos busca tots els diamants i trobar la sortida abans que s\'acabi el temps. Troba els diamants, un collaret et donarà punts de bonificació. Amb les tecles de fletxa es pot controlar el moviment i la barra espaiadora pots saltar. Compte amb els gossos, perdrà la vida. Corre i salta a través de totes les pantalles per arribar ...