Jocs Gratis

Guerrero Radioactiu

Joc de acció

Guerrero radioactiu

Guerrero Radioactiu Avaluació: 10/10

Joc guerrero radioactiu

T'agrada? Fes clic!
Comenta!
Vota!
Pin It!
Delicious
Descripció:

En aquest joc online gratuït que jugarà com l'únic guerrer capaç de resoldre els problemes que es trobarà. Radioactius necro-mutants estan construint una arma secreta d'un poder sense precedents. Els espies de l'aliança humana sacrificar les seves vides per descobrir l'amagatall-necro mutant. Només un guerrer pot tractar d'assalt aquest terrible lloc per evitar el seu malvat pla es faci realitat. Que el valor i la fúria guiar al seu destí, i el portarà a la victòria final!

Partides jugats:

Aquest joc a tingut 5632 partides en línia. Classificació 3582 de els millors jocs gratis.

Avaluació

Ens agradaria saber què pensen els jugadors de cada joc. Aquest joc té una valoració d'altres jugadors de 10.

Avalua aquest joc

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
10

Classificació basada en 2 opinions dels usuaris

JUGAR
Jugat 5632 vegades
Guerrero Radioactiu

Utilitzeu les tecles de cursor per moure i les tecles A i S per atacar. La tecla D s'activarà el teu escut, així que no dubteu a utilitzar el seu escut si cal. Prengui qualsevol salut addicional que veus. Per executar, toc dues vegades les tecles de fletxa. No hi ha salts en aquest joc, perquè és un beat-'em-up joc.

Sobre el que és aques joc? Aquest és un joc gratis anomenat Guerrero Radioactiu per al navegador sense dever descarregar ni instal lar res, és completament fiable. En aquesta pàgina web pots jugar de forma gratuîta al joc flash Guerrero Radioactiu sobre Acció. I recorda que això és un joc gratis anomenat Guerrero Radioactiu i és relacionado amb Acció. El nostre nou joc Guerrero Radioactiu és un dels millors jocs de Acció es pot trobar i ho pots compartir amb els teus amis i contactes a les xarxes socials. Aquest és un joc en línia i videojoc anomenat Guerrero Radioactiu que et convidem a jugar, gaudir i aprendre al respecte, aixì com compartir en els comentaris i amb els seus amics en les xarxes socials.

Guerrero Radioactiu
TORNAR

Jocs més jugats de acció

Balena assassina JUGAR ►

Balena assassina

6
6 de 10 - 53436 vots
Jugat
330800
vegades

Predator al solt! Troba la teva manera de sortir de Sea World. Instruccions: Escape de Sea World per resoldre trencaclosques i la lluita contra la manera de sortir del seu captiveri. Utilitzeu el dalt, esquerra i dreta tecles de cursor per nedar. X de la picada (menjar per tenir salut) a la Z guió i trencar coses, fletxa cap avall per girar els seus enemics fora del camí. Matant i destruint augmentarà la seva Rage, això et fa invulnerable i li causa més mal.

Guerra dels Dracs JUGAR ►

Guerra dels dracs

5
5 de 10 - 9706 vots
Jugat
96432
vegades

Els dracs estan en guerra. Hi ha una gran batalla de foc al cel. Contribuir a la batalla aquest drac volant sobre. Mata als dracs voladors que intenten matar-te. Foc Fortificacions escopir tot el destrueix. Compte amb el foc dels altres dracs! Instruccions: utilitzeu les tecles de fletxa o WASD per moure\'t i el botó esquerre del ratolí per escopir foc. Has de controlar el vol a través del cel per esquivar els atacs enemics. Has de destruir tots els dracs que puguis perquè no et mati.

La Recerca de Diamants JUGAR ►

La recerca de diamants

5
5 de 10 - 2870 vots
Jugat
29934
vegades

Vostè està en la galeria de joies a París, i durant la nit, tots els diamants, maragdes, safirs i pedres precioses han desaparegut, amb el teu personatge dels Aristogatos busca tots els diamants i trobar la sortida abans que s\'acabi el temps. Troba els diamants, un collaret et donarà punts de bonificació. Amb les tecles de fletxa es pot controlar el moviment i la barra espaiadora pots saltar. Compte amb els gossos, perdrà la vida. Corre i salta a través de totes les pantalles per arribar ...