Jocs Gratis

Escapar 3D

Joc de acció

Escapar 3d

Escapar 3D Avaluació: 7/10

Joc escapar 3d

T'agrada? Fes clic!
Comenta!
Vota!
Pin It!
Delicious
Descripció:

En aquest joc gratuït en línia has de córrer per un passadís en què es trobarà amb obstacles que cal evitar, com ara roques, pedres i cops forts. Amb les fletxes de cursor va evadir els obstacles, i les fletxes verticals controlar la càmera i la barra d'espai és per saltar.

Partides jugats:

Aquest joc a tingut 5741 partides en línia. Classificació 3363 de els millors jocs gratis.

Avaluació

Ens agradaria saber què pensen els jugadors de cada joc. Aquest joc té una valoració d'altres jugadors de 7.

Avalua aquest joc

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
7

Classificació basada en 12 opinions dels usuaris

JUGAR
Jugat 5741 vegades
Escapar 3D

En aquest joc d'acció que ha de córrer les deixen escapar, ha d'estar corrent una hora específica per arribar al següent nivell.

Sobre el que és aques joc? Aquest és un joc gratis anomenat Escapar 3D per al navegador sense dever descarregar ni instal lar res, és completament fiable. En aquesta pàgina web pots jugar de forma gratuîta al joc flash Escapar 3D sobre Acció. I recorda que això és un joc gratis anomenat Escapar 3D i és relacionado amb Acció. El nostre nou joc Escapar 3D és un dels millors jocs de Acció es pot trobar i ho pots compartir amb els teus amis i contactes a les xarxes socials. Aquest és un joc en línia i videojoc anomenat Escapar 3D que et convidem a jugar, gaudir i aprendre al respecte, aixì com compartir en els comentaris i amb els seus amics en les xarxes socials.

Escapar 3D
TORNAR

Jocs més jugats de acció

Balena assassina JUGAR ►

Balena assassina

6
6 de 10 - 53436 vots
Jugat
330816
vegades

Predator al solt! Troba la teva manera de sortir de Sea World. Instruccions: Escape de Sea World per resoldre trencaclosques i la lluita contra la manera de sortir del seu captiveri. Utilitzeu el dalt, esquerra i dreta tecles de cursor per nedar. X de la picada (menjar per tenir salut) a la Z guió i trencar coses, fletxa cap avall per girar els seus enemics fora del camí. Matant i destruint augmentarà la seva Rage, això et fa invulnerable i li causa més mal.

Guerra dels Dracs JUGAR ►

Guerra dels dracs

5
5 de 10 - 9706 vots
Jugat
96448
vegades

Els dracs estan en guerra. Hi ha una gran batalla de foc al cel. Contribuir a la batalla aquest drac volant sobre. Mata als dracs voladors que intenten matar-te. Foc Fortificacions escopir tot el destrueix. Compte amb el foc dels altres dracs! Instruccions: utilitzeu les tecles de fletxa o WASD per moure\'t i el botó esquerre del ratolí per escopir foc. Has de controlar el vol a través del cel per esquivar els atacs enemics. Has de destruir tots els dracs que puguis perquè no et mati.

La Recerca de Diamants JUGAR ►

La recerca de diamants

5
5 de 10 - 2870 vots
Jugat
29955
vegades

Vostè està en la galeria de joies a París, i durant la nit, tots els diamants, maragdes, safirs i pedres precioses han desaparegut, amb el teu personatge dels Aristogatos busca tots els diamants i trobar la sortida abans que s\'acabi el temps. Troba els diamants, un collaret et donarà punts de bonificació. Amb les tecles de fletxa es pot controlar el moviment i la barra espaiadora pots saltar. Compte amb els gossos, perdrà la vida. Corre i salta a través de totes les pantalles per arribar ...