Jocs Gratis

Arquer Caçador

Joc de acció

Arquer caçador

Arquer Caçador Avaluació: 7/10

Joc arquer caçador

T'agrada? Fes clic!
Comenta!
Vota!
Pin It!
Delicious
Descripció:

Un joc en línia gratuït on controles Robina Hood, un arquer ha de disparar diverses bèsties i monstres per arribar al següent nivell. A cada nivell, l'objectiu canviarà, però sempre has de disparar fletxes amb l'arc Robina per colpejar als monstres o objectius. Pot disparar el més ràpid que pot, perquè té un nombre infinit de fletxes llistes per disparar fora del seu arc. Afina la teva punteria i aconseguir la puntuació més alta amb Robin Hood, l'arquer de caça.

Partides jugats:

Aquest joc a tingut 5821 partides en línia. Classificació 3316 de els millors jocs gratis.

Avaluació

Ens agradaria saber què pensen els jugadors de cada joc. Aquest joc té una valoració d'altres jugadors de 7.

Avalua aquest joc

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
7

Classificació basada en 16 opinions dels usuaris

JUGAR
Jugat 5821 vegades
Arquer Caçador

La femella de Robin Hood està inspirat en l'arquer més famós de tots els temps, Robin Hood, amb el seu arc i les seves fletxes va robar diners als rics per donar-ho als pobres, a més de ser l'arquer amb la millor punteria del món.

Sobre el que és aques joc? Aquest és un joc gratis anomenat Arquer Caçador per al navegador sense dever descarregar ni instal lar res, és completament fiable. En aquesta pàgina web pots jugar de forma gratuîta al joc flash Arquer Caçador sobre Acció. I recorda que això és un joc gratis anomenat Arquer Caçador i és relacionado amb Acció. El nostre nou joc Arquer Caçador és un dels millors jocs de Acció es pot trobar i ho pots compartir amb els teus amis i contactes a les xarxes socials. Aquest és un joc en línia i videojoc anomenat Arquer Caçador que et convidem a jugar, gaudir i aprendre al respecte, aixì com compartir en els comentaris i amb els seus amics en les xarxes socials.

Arquer Caçador
TORNAR

Jocs més jugats de acció

Balena assassina JUGAR ►

Balena assassina

6
6 de 10 - 53436 vots
Jugat
330800
vegades

Predator al solt! Troba la teva manera de sortir de Sea World. Instruccions: Escape de Sea World per resoldre trencaclosques i la lluita contra la manera de sortir del seu captiveri. Utilitzeu el dalt, esquerra i dreta tecles de cursor per nedar. X de la picada (menjar per tenir salut) a la Z guió i trencar coses, fletxa cap avall per girar els seus enemics fora del camí. Matant i destruint augmentarà la seva Rage, això et fa invulnerable i li causa més mal.

Guerra dels Dracs JUGAR ►

Guerra dels dracs

5
5 de 10 - 9706 vots
Jugat
96432
vegades

Els dracs estan en guerra. Hi ha una gran batalla de foc al cel. Contribuir a la batalla aquest drac volant sobre. Mata als dracs voladors que intenten matar-te. Foc Fortificacions escopir tot el destrueix. Compte amb el foc dels altres dracs! Instruccions: utilitzeu les tecles de fletxa o WASD per moure\'t i el botó esquerre del ratolí per escopir foc. Has de controlar el vol a través del cel per esquivar els atacs enemics. Has de destruir tots els dracs que puguis perquè no et mati.

La Recerca de Diamants JUGAR ►

La recerca de diamants

5
5 de 10 - 2870 vots
Jugat
29934
vegades

Vostè està en la galeria de joies a París, i durant la nit, tots els diamants, maragdes, safirs i pedres precioses han desaparegut, amb el teu personatge dels Aristogatos busca tots els diamants i trobar la sortida abans que s\'acabi el temps. Troba els diamants, un collaret et donarà punts de bonificació. Amb les tecles de fletxa es pot controlar el moviment i la barra espaiadora pots saltar. Compte amb els gossos, perdrà la vida. Corre i salta a través de totes les pantalles per arribar ...