Jocs Gratis

Arcade Acció

Joc de acció

Arcade acció

Arcade Acció Avaluació: 5/10

Joc arcade acció

T'agrada? Fes clic!
Comenta!
Vota!
Pin It!
Delicious
Descripció:

L'objectiu d'aquest joc online gratuït és destruir els enemics i romandre amb vida durant tant de temps com sigui possible. Com que la seva nau es dispara automàticament, pot centrar la seva atenció en no ser colpejat. Alguns enemics es dividiran en diversos enemics quan és colpejat. No li peguis a molts d'ells a la vegada, o serà difícil evitar tots ells. Recollir power-ups sempre que sigui possible. No dubti a usar bombes si és necessari. Utilitzeu WASD o les tecles de cursor per moure la teva nau. Utilitza el ratolí per apuntar. Els punts s'anoten quan es destrueix un enemic. Treure a diversos enemics en una ràpida successió crearà combos que augmentaran la teva puntuació.

Partides jugats:

Aquest joc a tingut 6189 partides en línia. Classificació 3536 de els millors jocs gratis.

Avaluació

Ens agradaria saber què pensen els jugadors de cada joc. Aquest joc té una valoració d'altres jugadors de 5.

Avalua aquest joc

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Classificació basada en 0 opinions dels usuaris

JUGAR
Jugat 6189 vegades
Arcade Acció

Cada arma és eficaç contra diferents enemics. No reculli una arma encès si l'arma ja té serà més útil en la situació actual. Ups d'energia es perden quan es mor, així que assegureu-vos d'usar qualsevol font emmagatzemats ups abans que sigui massa tard. Només un encès es pot emmagatzemar al mateix temps, assegureu-vos d'usar el seu actual abans d'agafar un altre. Vostè té un curt període de invencibilitat després de tornar a fresar. Utilitzeu aquest per recollir power-ups en posicions perilloses. Traieu els enemics més perillosos primer per donar-se un temps més fàcil amb els més febles. Matar els enemics en una ràpida successió augmenta el seu bo multiplicador, que li dóna una puntuació més alta. Alguns enemics tenen moments en què són més venerable. Utilitza aquestes oportunitats per aconseguir en estreta i portar-los a terme. Eviteu les vores de la pantalla sempre que sigui possible per assegurar-se tenir suficient temps per reaccionar al que ve.

Sobre el que és aques joc? Aquest és un joc gratis anomenat Arcade Acció per al navegador sense dever descarregar ni instal lar res, és completament fiable. En aquesta pàgina web pots jugar de forma gratuîta al joc flash Arcade Acció sobre Acció. I recorda que això és un joc gratis anomenat Arcade Acció i és relacionado amb Acció. El nostre nou joc Arcade Acció és un dels millors jocs de Acció es pot trobar i ho pots compartir amb els teus amis i contactes a les xarxes socials. Aquest és un joc en línia i videojoc anomenat Arcade Acció que et convidem a jugar, gaudir i aprendre al respecte, aixì com compartir en els comentaris i amb els seus amics en les xarxes socials.

Arcade Acció
TORNAR

Jocs més jugats de acció

Balena assassina JUGAR ►

Balena assassina

6
6 de 10 - 53436 vots
Jugat
331139
vegades

Predator al solt! Troba la teva manera de sortir de Sea World. Instruccions: Escape de Sea World per resoldre trencaclosques i la lluita contra la manera de sortir del seu captiveri. Utilitzeu el dalt, esquerra i dreta tecles de cursor per nedar. X de la picada (menjar per tenir salut) a la Z guió i trencar coses, fletxa cap avall per girar els seus enemics fora del camí. Matant i destruint augmentarà la seva Rage, això et fa invulnerable i li causa més mal.

Guerra dels Dracs JUGAR ►

Guerra dels dracs

5
5 de 10 - 9706 vots
Jugat
96783
vegades

Els dracs estan en guerra. Hi ha una gran batalla de foc al cel. Contribuir a la batalla aquest drac volant sobre. Mata als dracs voladors que intenten matar-te. Foc Fortificacions escopir tot el destrueix. Compte amb el foc dels altres dracs! Instruccions: utilitzeu les tecles de fletxa o WASD per moure\'t i el botó esquerre del ratolí per escopir foc. Has de controlar el vol a través del cel per esquivar els atacs enemics. Has de destruir tots els dracs que puguis perquè no et mati.

La Recerca de Diamants JUGAR ►

La recerca de diamants

5
5 de 10 - 2870 vots
Jugat
30285
vegades

Vostè està en la galeria de joies a París, i durant la nit, tots els diamants, maragdes, safirs i pedres precioses han desaparegut, amb el teu personatge dels Aristogatos busca tots els diamants i trobar la sortida abans que s\'acabi el temps. Troba els diamants, un collaret et donarà punts de bonificació. Amb les tecles de fletxa es pot controlar el moviment i la barra espaiadora pots saltar. Compte amb els gossos, perdrà la vida. Corre i salta a través de totes les pantalles per arribar ...