Jocs Gratis

Chihuahua al rescat

Joc de acció

Chihuahua al rescat

Chihuahua al rescat Avaluació: 4/10

Joc chihuahua al rescat

T'agrada? Fes clic!
Comenta!
Vota!
Pin It!
Delicious
Descripció:

En aquest joc una mica chihuahua ha de salvar la princesa i per a això has de matar als teus enemics i passar els nivells, recollir una clau i obrir la porta. Aneu amb compte amb els enemics que poden matar a vostè, com tots els animals troben diferents pantalles. Utilitzeu les tecles de cursor per moure i la barra espaiadora per saltar. Has d'anar superant cada nivell, agafar la clau que obre la porta per passar de pantalla. Un conjunt de diferents nivells en els que has de fer coses diferents per superar.

Partides jugats:

Aquest joc a tingut 10771 partides en línia. Classificació 1860 de els millors jocs gratis.

Avaluació

Ens agradaria saber què pensen els jugadors de cada joc. Aquest joc té una valoració d'altres jugadors de 4.

Avalua aquest joc

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Classificació basada en 1016 opinions dels usuaris

JUGAR
Jugat 10771 vegades
Chihuahua al rescat

Els animals de caça, que han de superar les diferents pantalles. Vostè és un petit gos chihuahua ha d'agafar una clau en cada nivell que s'obre una porta, cal obrir la porta per entrar al següent nivell. Un joc de plataformes on has de saltar per agafar les monedes i matar els enemics que es troben els animals, com ara ratolins. Un joc simple en què s'està movent a través de diferents nivells, amb diferents nivells de dificultat.

Sobre el que és aques joc? Aquest és un joc gratis anomenat Chihuahua al rescat per al navegador sense dever descarregar ni instal lar res, és completament fiable. En aquesta pàgina web pots jugar de forma gratuîta al joc flash Chihuahua al rescat sobre Acció. I recorda que això és un joc gratis anomenat Chihuahua al rescat i és relacionado amb Acció. El nostre nou joc Chihuahua al rescat és un dels millors jocs de Acció es pot trobar i ho pots compartir amb els teus amis i contactes a les xarxes socials. Aquest és un joc en línia i videojoc anomenat Chihuahua al rescat que et convidem a jugar, gaudir i aprendre al respecte, aixì com compartir en els comentaris i amb els seus amics en les xarxes socials.

Chihuahua al rescat
TORNAR

Jocs més jugats de acció

Balena assassina JUGAR ►

Balena assassina

6
6 de 10 - 53436 vots
Jugat
331139
vegades

Predator al solt! Troba la teva manera de sortir de Sea World. Instruccions: Escape de Sea World per resoldre trencaclosques i la lluita contra la manera de sortir del seu captiveri. Utilitzeu el dalt, esquerra i dreta tecles de cursor per nedar. X de la picada (menjar per tenir salut) a la Z guió i trencar coses, fletxa cap avall per girar els seus enemics fora del camí. Matant i destruint augmentarà la seva Rage, això et fa invulnerable i li causa més mal.

Guerra dels Dracs JUGAR ►

Guerra dels dracs

5
5 de 10 - 9706 vots
Jugat
96783
vegades

Els dracs estan en guerra. Hi ha una gran batalla de foc al cel. Contribuir a la batalla aquest drac volant sobre. Mata als dracs voladors que intenten matar-te. Foc Fortificacions escopir tot el destrueix. Compte amb el foc dels altres dracs! Instruccions: utilitzeu les tecles de fletxa o WASD per moure\'t i el botó esquerre del ratolí per escopir foc. Has de controlar el vol a través del cel per esquivar els atacs enemics. Has de destruir tots els dracs que puguis perquè no et mati.

La Recerca de Diamants JUGAR ►

La recerca de diamants

5
5 de 10 - 2870 vots
Jugat
30285
vegades

Vostè està en la galeria de joies a París, i durant la nit, tots els diamants, maragdes, safirs i pedres precioses han desaparegut, amb el teu personatge dels Aristogatos busca tots els diamants i trobar la sortida abans que s\'acabi el temps. Troba els diamants, un collaret et donarà punts de bonificació. Amb les tecles de fletxa es pot controlar el moviment i la barra espaiadora pots saltar. Compte amb els gossos, perdrà la vida. Corre i salta a través de totes les pantalles per arribar ...