Jocs Gratis

Puja al cim

Joc de acció

Puja al cim

Puja al cim Avaluació: 5/10

Joc puja al cim

T'agrada? Fes clic!
Comenta!
Vota!
Pin It!
Delicious
Descripció:

En aquest joc, ets un mico i has de saltar, grimpar i córrer a través de la torre per arribar al punt més alt de la torre abans que l'aigua que puja de sota d'aquest rang. Utilitzeu les tecles de cursor per moure o lletres W (a dalt), A (esquerra), S (a baix), D (dreta) i Z per saltar. Has d'anar per les parets i saltar a través dels diferents nivells per arribar al cim. Has de escapar l'aigua puja, ha d'evitar ofegar-se en la guia. Arribar al cim per guanyar el joc.

Partides jugats:

Aquest joc a tingut 10671 partides en línia. Classificació 1889 de els millors jocs gratis.

Avaluació

Ens agradaria saber què pensen els jugadors de cada joc. Aquest joc té una valoració d'altres jugadors de 5.

Avalua aquest joc

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Classificació basada en 340 opinions dels usuaris

JUGAR
Jugat 10671 vegades
Puja al cim

Joc en el qual has de pujar a una torre, has d'arribar a la part superior per evitar ofegar-se en l'aigua que segueix en augment. Saltar de pedra en pedra i pujar les parets per evitar l'escalada. L'objectiu és arribar a la part superior de la pantalla. L'aigua s'eleva des de la part inferior de la pantalla i ve a vostè si va a ofegar. Has de córrer la seva promoció més que l'aigua. Un joc ràpid, on has de pujar i pujar sense parar per evitar l'aigua. Saltar, córrer i grimpar per les parets per arribar a la part superior de la torre.

Sobre el que és aques joc? Aquest és un joc gratis anomenat Puja al cim per al navegador sense dever descarregar ni instal lar res, és completament fiable. En aquesta pàgina web pots jugar de forma gratuîta al joc flash Puja al cim sobre Acció. I recorda que això és un joc gratis anomenat Puja al cim i és relacionado amb Acció. El nostre nou joc Puja al cim és un dels millors jocs de Acció es pot trobar i ho pots compartir amb els teus amis i contactes a les xarxes socials. Aquest és un joc en línia i videojoc anomenat Puja al cim que et convidem a jugar, gaudir i aprendre al respecte, aixì com compartir en els comentaris i amb els seus amics en les xarxes socials.

Puja al cim
TORNAR

Jocs més jugats de acció

Balena assassina JUGAR ►

Balena assassina

6
6 de 10 - 53436 vots
Jugat
331288
vegades

Predator al solt! Troba la teva manera de sortir de Sea World. Instruccions: Escape de Sea World per resoldre trencaclosques i la lluita contra la manera de sortir del seu captiveri. Utilitzeu el dalt, esquerra i dreta tecles de cursor per nedar. X de la picada (menjar per tenir salut) a la Z guió i trencar coses, fletxa cap avall per girar els seus enemics fora del camí. Matant i destruint augmentarà la seva Rage, això et fa invulnerable i li causa més mal.

Guerra dels Dracs JUGAR ►

Guerra dels dracs

5
5 de 10 - 9706 vots
Jugat
96895
vegades

Els dracs estan en guerra. Hi ha una gran batalla de foc al cel. Contribuir a la batalla aquest drac volant sobre. Mata als dracs voladors que intenten matar-te. Foc Fortificacions escopir tot el destrueix. Compte amb el foc dels altres dracs! Instruccions: utilitzeu les tecles de fletxa o WASD per moure\'t i el botó esquerre del ratolí per escopir foc. Has de controlar el vol a través del cel per esquivar els atacs enemics. Has de destruir tots els dracs que puguis perquè no et mati.

La Recerca de Diamants JUGAR ►

La recerca de diamants

5
5 de 10 - 2870 vots
Jugat
30425
vegades

Vostè està en la galeria de joies a París, i durant la nit, tots els diamants, maragdes, safirs i pedres precioses han desaparegut, amb el teu personatge dels Aristogatos busca tots els diamants i trobar la sortida abans que s\'acabi el temps. Troba els diamants, un collaret et donarà punts de bonificació. Amb les tecles de fletxa es pot controlar el moviment i la barra espaiadora pots saltar. Compte amb els gossos, perdrà la vida. Corre i salta a través de totes les pantalles per arribar ...