Jocs Gratis

Canviar la Gravetat

Joc de acció

Canviar la gravetat

Canviar la Gravetat Avaluació: 6/10

Joc canviar la gravetat

T'agrada? Fes clic!
Comenta!
Vota!
Pin It!
Delicious
Descripció:

Tard la careta és com rebotar una pilota. Moveu el ratolí cap amunt i cap avall per canviar la gravetat. Moveu el ratolí cap a la dreta o esquerra per fer Tard seguir el punter del ratolí. Premeu Tard quan està disminuint i es troba sota la línia de negre, perquè li rebot inicial. Premeu P per pausar el joc.

Partides jugats:

Aquest joc a tingut 6621 partides en línia. Classificació 2752 de els millors jocs gratis.

Avaluació

Ens agradaria saber què pensen els jugadors de cada joc. Aquest joc té una valoració d'altres jugadors de 6.

Avalua aquest joc

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Classificació basada en 110 opinions dels usuaris

JUGAR
Jugat 6621 vegades
Canviar la Gravetat

caretes, botar, saltar, alt, la gravetat,

Sobre el que és aques joc? Aquest és un joc gratis anomenat Canviar la Gravetat per al navegador sense dever descarregar ni instal lar res, és completament fiable. En aquesta pàgina web pots jugar de forma gratuîta al joc flash Canviar la Gravetat sobre Acció. I recorda que això és un joc gratis anomenat Canviar la Gravetat i és relacionado amb Acció. El nostre nou joc Canviar la Gravetat és un dels millors jocs de Acció es pot trobar i ho pots compartir amb els teus amis i contactes a les xarxes socials. Aquest és un joc en línia i videojoc anomenat Canviar la Gravetat que et convidem a jugar, gaudir i aprendre al respecte, aixì com compartir en els comentaris i amb els seus amics en les xarxes socials.

Canviar la Gravetat
TORNAR

Jocs més jugats de acció

Balena assassina JUGAR ►

Balena assassina

6
6 de 10 - 53436 vots
Jugat
331139
vegades

Predator al solt! Troba la teva manera de sortir de Sea World. Instruccions: Escape de Sea World per resoldre trencaclosques i la lluita contra la manera de sortir del seu captiveri. Utilitzeu el dalt, esquerra i dreta tecles de cursor per nedar. X de la picada (menjar per tenir salut) a la Z guió i trencar coses, fletxa cap avall per girar els seus enemics fora del camí. Matant i destruint augmentarà la seva Rage, això et fa invulnerable i li causa més mal.

Guerra dels Dracs JUGAR ►

Guerra dels dracs

5
5 de 10 - 9706 vots
Jugat
96783
vegades

Els dracs estan en guerra. Hi ha una gran batalla de foc al cel. Contribuir a la batalla aquest drac volant sobre. Mata als dracs voladors que intenten matar-te. Foc Fortificacions escopir tot el destrueix. Compte amb el foc dels altres dracs! Instruccions: utilitzeu les tecles de fletxa o WASD per moure\'t i el botó esquerre del ratolí per escopir foc. Has de controlar el vol a través del cel per esquivar els atacs enemics. Has de destruir tots els dracs que puguis perquè no et mati.

La Recerca de Diamants JUGAR ►

La recerca de diamants

5
5 de 10 - 2870 vots
Jugat
30285
vegades

Vostè està en la galeria de joies a París, i durant la nit, tots els diamants, maragdes, safirs i pedres precioses han desaparegut, amb el teu personatge dels Aristogatos busca tots els diamants i trobar la sortida abans que s\'acabi el temps. Troba els diamants, un collaret et donarà punts de bonificació. Amb les tecles de fletxa es pot controlar el moviment i la barra espaiadora pots saltar. Compte amb els gossos, perdrà la vida. Corre i salta a través de totes les pantalles per arribar ...