Jocs Gratis

Acció i Dolços

Joc de acció

Acció i dolços

Acció i Dolços Avaluació: 6/10

Joc acció i dolços

T'agrada? Fes clic!
Comenta!
Vota!
Pin It!
Delicious
Descripció:

Prepara't per a Bompas veritablement únic en aquest joc amb un canvi de trepitjar ritme. Coincideixen amb les files de Bomps del mateix color per eliminar en aquest addictiu joc de trencaclosques. Compte amb la bomba de rellotgeria i l'ús de l'Estrella-Bombes per crear combinacions especials sorprenent que la llum de la pantalla. Objectiu amb el punter del ratolí i feu clic per saltar. Recollir el major nombre possible Jelly nadons abans que el temps està per dalt. Vostè obté més punts si Jelly recollir molts nadons en un salt. Els diferents tipus de dolços superfícies afectar el seu salt de longitud. Reculli suficient per nadons Jelly encès la tecla. Tenir la clau per obrir un passatge per al següent nivell.

Partides jugats:

Aquest joc a tingut 25246 partides en línia. Classificació 738 de els millors jocs gratis.

Avaluació

Ens agradaria saber què pensen els jugadors de cada joc. Aquest joc té una valoració d'altres jugadors de 6.

Avalua aquest joc

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Classificació basada en 1934 opinions dels usuaris

JUGAR
Jugat 25246 vegades
Acció i Dolços

dolços, sucre de canya, dolços durs, saltar,

Sobre el que és aques joc? Aquest és un joc gratis anomenat Acció i Dolços per al navegador sense dever descarregar ni instal lar res, és completament fiable. En aquesta pàgina web pots jugar de forma gratuîta al joc flash Acció i Dolços sobre Acció. I recorda que això és un joc gratis anomenat Acció i Dolços i és relacionado amb Acció. El nostre nou joc Acció i Dolços és un dels millors jocs de Acció es pot trobar i ho pots compartir amb els teus amis i contactes a les xarxes socials. Aquest és un joc en línia i videojoc anomenat Acció i Dolços que et convidem a jugar, gaudir i aprendre al respecte, aixì com compartir en els comentaris i amb els seus amics en les xarxes socials.

Acció i Dolços
TORNAR

Jocs més jugats de acció

Balena assassina JUGAR ►

Balena assassina

6
6 de 10 - 53436 vots
Jugat
331288
vegades

Predator al solt! Troba la teva manera de sortir de Sea World. Instruccions: Escape de Sea World per resoldre trencaclosques i la lluita contra la manera de sortir del seu captiveri. Utilitzeu el dalt, esquerra i dreta tecles de cursor per nedar. X de la picada (menjar per tenir salut) a la Z guió i trencar coses, fletxa cap avall per girar els seus enemics fora del camí. Matant i destruint augmentarà la seva Rage, això et fa invulnerable i li causa més mal.

Guerra dels Dracs JUGAR ►

Guerra dels dracs

5
5 de 10 - 9706 vots
Jugat
96895
vegades

Els dracs estan en guerra. Hi ha una gran batalla de foc al cel. Contribuir a la batalla aquest drac volant sobre. Mata als dracs voladors que intenten matar-te. Foc Fortificacions escopir tot el destrueix. Compte amb el foc dels altres dracs! Instruccions: utilitzeu les tecles de fletxa o WASD per moure\'t i el botó esquerre del ratolí per escopir foc. Has de controlar el vol a través del cel per esquivar els atacs enemics. Has de destruir tots els dracs que puguis perquè no et mati.

La Recerca de Diamants JUGAR ►

La recerca de diamants

5
5 de 10 - 2870 vots
Jugat
30425
vegades

Vostè està en la galeria de joies a París, i durant la nit, tots els diamants, maragdes, safirs i pedres precioses han desaparegut, amb el teu personatge dels Aristogatos busca tots els diamants i trobar la sortida abans que s\'acabi el temps. Troba els diamants, un collaret et donarà punts de bonificació. Amb les tecles de fletxa es pot controlar el moviment i la barra espaiadora pots saltar. Compte amb els gossos, perdrà la vida. Corre i salta a través de totes les pantalles per arribar ...