Jocs Gratis

Acció

Jugar jocs de acció

Jocs de acció

Jocs de acció perquè puguis es divertir cada dia a la nostra pàgina web, sense necessitat d'instal · lar o descarregar res. La teva àrea d'oci i d'entreteniment.

Jocs gratis de acció

Comenta!
Vota!
Comparteix!
Delicious
Joc de acció recomanat

La Recerca de Diamants

Joc la recerca de diamants JUGAR ►

Vostè està en la galeria de joies a París, i durant la nit, tots els diamants, maragdes, safirs i pedres precioses han desaparegut, amb el teu personatge dels Aristogatos busca tots els diamants i trobar la sortida abans que s\'acabi el temps. Troba els diamants, un collaret et donarà punts de bonificació. Amb les tecles de fletxa es pot contr ... Llegir més

Jocs de acció gratis para jugar de forma gratuïta en català i jocs flash gratis de acció para jugar amb els jocs més nous cada dia

Jocs online de acció

Nou a acció

Acció

Jugar gratis en català a Jocs Gratis. Jocs d'acció són l'emoció, l'activitat i l'energia, en què vostè ha de resoldre situacions. Adrenaline. Joc d'acció en línia per passar hores jugant amb els personatges i les aventures que oferim. Jocs de molta acció, com els jocs d'aventura, en la qual han de passar diferents sales, nivells o plataformes per passar el nivell. Jocs d'acció per als nens, on la violència i l'activitat extrema són la norma, ha de moure per diferents llocs per netejar ritu, defensar-se dels enemics, matant a tots els mals, disparar als zombis, monstres o atacar aquest temps.

Jocs gratis de acció que són molt divertits per jugar gratis a jocs flash de acció. Aquesta categoria està relacionada amb acció, emoció, rescat, les missions, l'acció bèl · lica, rescatar persones atrapades. totes les situacions en què et poses dels nervis, quan el seu cos està tens i activar els seus sentits. si el que t'agrada és sentir, mentre que jugant haver trobat la secció correcta, no hi ha avorriment, de començar a córrer, disparar, matar, perseguir, caçar, destruir, disparar, passeig, etc. l'ús d'armes, estris, o el seu propi cos per superar les escenes. ells ataquen els enemics, monstres, aliens, els zombis i vostè va a haver de defensar-te i acabar amb tots ells. cercar altres víctimes i fer el rescat.. Aquí trobaràs jocs gratuïts de acció per jugar en català sense tenir que descarregar ni instal · lar res al teu ordinador, els nostres continguts són 100% fiables. Nous jocs de acció que s'actualitzen cada dia i els millors jocs per als nens. Jocs en línia y jocs de vídeo de acció que es poden utilitzar des de l'ordinador i compartir-los amb els teus amics i contactes a les xarxes socials com Facebook, Twitter o Google Plus.