Jocs Gratis

Acció

Jugar jocs de acció

Jocs de acció

Jocs de acció perquè puguis es divertir cada dia a la nostra pàgina web, sense necessitat d'instal · lar o descarregar res. La teva àrea d'oci i d'entreteniment.

Jocs gratis de acció

Comenta!
Vota!
Comparteix!
Delicious
Joc de acció recomanat

Chihuahua al rescat

Joc chihuahua al rescat JUGAR ►

En aquest joc una mica chihuahua ha de salvar la princesa i per a això has de matar als teus enemics i passar els nivells, recollir una clau i obrir la porta. Aneu amb compte amb els enemics que poden matar a vostè, com tots els animals troben diferents pantalles. Utilitzeu les tecles de cursor per moure i la barra espaiadora per saltar. Has d\'a ... Llegir més

Jocs de acció gratis para jugar de forma gratuïta en català i jocs flash gratis de acció para jugar amb els jocs més nous cada dia

Jocs online de acció

Nou a acció

Acció

Jugar gratis en català a Jocs Gratis. Jocs d'acció són l'emoció, l'activitat i l'energia, en què vostè ha de resoldre situacions. Adrenaline. Joc d'acció en línia per passar hores jugant amb els personatges i les aventures que oferim. Jocs de molta acció, com els jocs d'aventura, en la qual han de passar diferents sales, nivells o plataformes per passar el nivell. Jocs d'acció per als nens, on la violència i l'activitat extrema són la norma, ha de moure per diferents llocs per netejar ritu, defensar-se dels enemics, matant a tots els mals, disparar als zombis, monstres o atacar aquest temps.

Jocs gratis de acció que són molt divertits per jugar gratis a jocs flash de acció. Aquesta categoria està relacionada amb acció, emoció, rescat, les missions, l'acció bèl · lica, rescatar persones atrapades. totes les situacions en què et poses dels nervis, quan el seu cos està tens i activar els seus sentits. si el que t'agrada és sentir, mentre que jugant haver trobat la secció correcta, no hi ha avorriment, de començar a córrer, disparar, matar, perseguir, caçar, destruir, disparar, passeig, etc. l'ús d'armes, estris, o el seu propi cos per superar les escenes. ells ataquen els enemics, monstres, aliens, els zombis i vostè va a haver de defensar-te i acabar amb tots ells. cercar altres víctimes i fer el rescat.. Aquí trobaràs jocs gratuïts de acció per jugar en català sense tenir que descarregar ni instal · lar res al teu ordinador, els nostres continguts són 100% fiables. Nous jocs de acció que s'actualitzen cada dia i els millors jocs per als nens. Jocs en línia y jocs de vídeo de acció que es poden utilitzar des de l'ordinador i compartir-los amb els teus amics i contactes a les xarxes socials com Facebook, Twitter o Google Plus.