Jocs Gratis

Els millors jocs

Els 10 jocs més jugats

Els jocs més jugats d'internet

Els Millors Jocs Gratis d'Internet, que són els jocs més jugats per crear el Top de Jocs Gratis de la xarxa. Aquest és el rànquing dels millors jocs d'Internet, els jocs que s'han jugat més vegades. La nostra xarxa de llocs és present a tot el món i té milers de visitants i participants de cada dia, pel que nosaltres creem el nostro Top amb dades reals. Aquí són els continguts més populars i les que més persones s'han instal · lat en els seus equips, ja que els nostres continguts són gratuïts i aptes per a tots els equips del sistema operatiu Windows, que són realment els més comuns. Participa en aquest rànquing amb els seus jocs i els seus vots, tant en la classificació i distribució dels jocs en les xarxes socials.

Els millors jocs gratis

El joc més jugat d'Internet és:

Comenta!
Vota!
Comparteix!
Delicious
Solitari tradicional JUGAR ►

(Solitaris)

255801 vegades jugat !
3

Aquest joc en línia gratuïts porta el tradicional solitari per a l'ordinador. Un joc per a un sol jugador. Vostè té diverses piles de cartes amb una carta cap per amunt vist. Has de posar les cartes en les quatre primeres piles, que són els pals de la baralla. Cal començar amb un i anar pujant de forma ascendent amb les xifres del valor de les targetes, per acabar amb la targeta del rei. L'objectiu del joc és col.locar totes les cartes del joc en les piles de la part superior. Si et quedes sense cartes a la pantalla guanya el joc. I vos de tenir diversió que només una mica.

5 boles en una línia JUGAR ►

(Boles)

484233 vegades jugat !
6

En aquest joc hi ha boles de diferents colors, i has de moure les boles de manera que 5 o més boles del mateix color es connecten en línia recta, de manera que les boles seran destruïts. Les línies poden ser horitzontals, verticals o diagonals. Després de cada moviment, les noves pilotes es formarà. perdrà el joc si tot el tauler s'omple de boles.

Solitari JUGAR ►

(Solitaris)

76174 vegades jugat !
3

Aquest lliure joc de solitari en línia dóna vida de nou al seu equip. Per matar els temps morts, prendre un joc de solitari i entretenir-se. Has de posar les cartes en ordre. Vostè ha de començar amb l'as, després dos, tres i així successivament. Poseu tots els números en ordre i acaba amb les figures de la baralla de cartes. Un joc d'ordenar les cartes pels números. Les targetes que ja són molts i han d'anar a treure la targeta per anar a veure les cartes que necessites. Un joc de cartes solitari per jugar sol a l'ordinador a través d'Internet.

Boles de colors JUGAR ►

(Nadal)

1231021 vegades jugat !
5

Joc de Nadal on vostè ha de destruir el grup de boles del mateix color de l'arbre de Nadal són iguals. Com més gran sigui el grup, més punts obtindrà amb la seva destrucció, si obté prou punts que van passar al següent nivell. Has de eliminar grups de boles del mateix color i per tant tenir les boles caiguin. L'objectiu és tractar d'eliminar totes les boles que tens a la pantalla per passar al següent nivell. Intenta que els grups són tan grans com sigui possible per guanyar més punts amb cada moviment.

Creixent solitari JUGAR ►

(Solitaris)

24249 vegades jugat !
5

En aquest joc online gratuït que introduir un tipus diferent de solitari. A la part central de la placa de col · locar les cartes del mateix pal en ordre ascendent i descendent en alguns altres. Però en les vores poden col · locar les cartes del mateix pal en ordre ascendent i descendent en, per obtenir les cartes que necessites per monticles centrals. Amb aquest senzill solitari que passa molt temps entretingut, per a aquests moments en què no saps ben bé què fer.

Maquillatge per Barbie JUGAR ►

(Maquillatge)

45560 vegades jugat !
5

Barbie necessita un maquillatge perquè necessita que la càmera estima! Per començar, feu clic en el joc. Tria el teu color favorit per la cara, els cabells, ulls, llavis i tots els accessoris per fer més bella barbie.

Crash team racing JUGAR ►

(Cotxes i Carreres)

72010 vegades jugat !
7

Una gran línia Crash Bandicoot joc, amb una versió flash del Crash Team Racing popular, un videojoc de PlayStation des de l'any 1999. Ara pot gaudir de les carreres boges amb Crash Bandicoot i els seus amics. Vostè només ha d'utilitzar les tecles de cursor per conduir el seu kart el millor que puguis i arribar al primer lloc, guanyant als seus oponents. Si t'agrada el motor i els cotxes, us recomanem el lloc web: Lloguer de Cotxes dels millors cotxes amb preus barats.

Torre dels Simpson JUGAR ►

(Els Simpson)

130672 vegades jugat !
5

En aquest addictiu joc dels Simpsons. Vostè ha de fer clic al ratolí a una imatge amb que al seu costat una altra imatge idèntica a la clic. Quan ho facis, et deixarà caure una altra imatge o la torre baixarà. L'objectiu final és quedar-se sense cap imatge.

Càlcul ràpid JUGAR ►

(Matemàtiques)

301268 vegades jugat !
1

En aquest joc hi haurà línies de boles amb números en elles. Pot disparar boles per afegir noves pilotes a la línia. Quan vostè disparar les boles i les boles al costat d'ell se sumen a 10, aquestes boles es destruiran. També pot destruir un mateix grup de boles numerades amb un sol pilota. Al destruir totes les boles es pot procedir al següent nivell. Si les boles assolir el forat, llavors vostè perd el joc. En ocasions hi haurà monedes que apareixen a la pantalla, pot disparar les monedes per aconseguir els colors de les boles ordenades per un temps, serà molt més fàcil. Utilitzeu el ratolí per controlar la direcció dels trets i feu clic per disparar. També podeu prémer la barra espaiadora per canviar entre la bola i per disparar la següent bola per disparar.

Les bombolles clàssiques JUGAR ►

(Boles)

15268 vegades jugat !
3

En aquest joc hi ha una reixa de boles que es mouen lentament cap avall. Has de disparar boles per destruir-les mitjançant la formació de grups de 3 o més boles del mateix color. Pilotes de diferents colors també es va a caure si són menors els que destrueixen. De vegades pot ser necessari per disparar les boles a la paret perquè rebot i destruir a altres boles. Si no pot destruir totes les boles abans d'arribar a la part inferior de la pantalla, vostè perd.