Jocs Gratis

Els millors jocs

Els 10 jocs més jugats

Els jocs més jugats d'internet

Els Millors Jocs Gratis d'Internet, que són els jocs més jugats per crear el Top de Jocs Gratis de la xarxa. Aquest és el rànquing dels millors jocs d'Internet, els jocs que s'han jugat més vegades. La nostra xarxa de llocs és present a tot el món i té milers de visitants i participants de cada dia, pel que nosaltres creem el nostro Top amb dades reals. Aquí són els continguts més populars i les que més persones s'han instal · lat en els seus equips, ja que els nostres continguts són gratuïts i aptes per a tots els equips del sistema operatiu Windows, que són realment els més comuns. Participa en aquest rànquing amb els seus jocs i els seus vots, tant en la classificació i distribució dels jocs en les xarxes socials.

Els millors jocs gratis

El joc més jugat d'Internet és:

Comenta!
Vota!
Comparteix!
Delicious
Solitari tradicional JUGAR ►

(Solitaris)

282723 vegades jugat !
3

Aquest joc en línia gratuïts porta el tradicional solitari per a l'ordinador. Un joc per a un sol jugador. Vostè té diverses piles de cartes amb una carta cap per amunt vist. Has de posar les cartes en les quatre primeres piles, que són els pals de la baralla. Cal començar amb un i anar pujant de forma ascendent amb les xifres del valor de les targetes, per acabar amb la targeta del rei. L'objectiu del joc és col.locar totes les cartes del joc en les piles de la part superior. Si et quedes sense cartes a la pantalla guanya el joc. I vos de tenir diversió que només una mica.

5 boles en una línia JUGAR ►

(Boles)

503572 vegades jugat !
6

En aquest joc hi ha boles de diferents colors, i has de moure les boles de manera que 5 o més boles del mateix color es connecten en línia recta, de manera que les boles seran destruïts. Les línies poden ser horitzontals, verticals o diagonals. Després de cada moviment, les noves pilotes es formarà. perdrà el joc si tot el tauler s'omple de boles.

Solitari JUGAR ►

(Solitaris)

82527 vegades jugat !
3

Aquest lliure joc de solitari en línia dóna vida de nou al seu equip. Per matar els temps morts, prendre un joc de solitari i entretenir-se. Has de posar les cartes en ordre. Vostè ha de començar amb l'as, després dos, tres i així successivament. Poseu tots els números en ordre i acaba amb les figures de la baralla de cartes. Un joc d'ordenar les cartes pels números. Les targetes que ja són molts i han d'anar a treure la targeta per anar a veure les cartes que necessites. Un joc de cartes solitari per jugar sol a l'ordinador a través d'Internet.

Boles de colors JUGAR ►

(Nadal)

1236453 vegades jugat !
5

Joc de Nadal on vostè ha de destruir el grup de boles del mateix color de l'arbre de Nadal són iguals. Com més gran sigui el grup, més punts obtindrà amb la seva destrucció, si obté prou punts que van passar al següent nivell. Has de eliminar grups de boles del mateix color i per tant tenir les boles caiguin. L'objectiu és tractar d'eliminar totes les boles que tens a la pantalla per passar al següent nivell. Intenta que els grups són tan grans com sigui possible per guanyar més punts amb cada moviment.

Creixent solitari JUGAR ►

(Solitaris)

28729 vegades jugat !
5

En aquest joc online gratuït que introduir un tipus diferent de solitari. A la part central de la placa de col · locar les cartes del mateix pal en ordre ascendent i descendent en alguns altres. Però en les vores poden col · locar les cartes del mateix pal en ordre ascendent i descendent en, per obtenir les cartes que necessites per monticles centrals. Amb aquest senzill solitari que passa molt temps entretingut, per a aquests moments en què no saps ben bé què fer.

Suduko x JUGAR ►

(Sudoku)

76172 vegades jugat !
4

Introduir en les places amb 1 - 9 d'acord a les regles següents: 1. Els números de cada fila o columna o diagonal no han de repetir 2. Els números de cada grup de 3x3 (envoltat per línies gruixudes) no ha de repetir

Il · luminar l'arbre de nadal JUGAR ►

(Nadal)

17803 vegades jugat !
5

Un lliure de diversió en línia joc d'intel · ligència i habilitat on hauràs de moure les peces de cable i connectors per als bulbs per completar el circuit elèctric, de manera que totes les bombetes s'encenen alhora. Vostè pot jugar sempre que vulguis per aconseguir la puntuació més alta, es pot registrar al final del joc.

Trobar la ciutat JUGAR ►

(Geografia)

120673 vegades jugat !
6

Quant saps de Geografia del Món? En aquest interessant joc que poden demostrar els seus coneixements de geografia. Vostè haurà de respondre a les proves per avançar en els nivells. Vostè haurà de trobar la ciutat que el joc et diu. Londres, Zagreb, o de Kampala a Uganda ... el joc et donarà punts en funció de la seva proximitat al mapa. És un joc divertit amb un munt de coses que aprendre geografia.

Trencaclosques de Tom i Jerry: gat contra ratolí JUGAR ►

(Tom i Jerry)

56465 vegades jugat !
6

En aquest joc, vostè ha de fer un puzle de Tom i Jerry. Per a això, feu clic a la peça amb el botó esquerre del ratolí per seleccionar la peça i moure el ratolí per moure la peça. L'ajust serà automàtic quan s'ajusta una part a una altra. Has de fer que totes les peces encaixen entre si per tornar a veure el quadre complet. El trencaclosques és una imatge de la sèrie de dibuixos animats Tom i Jerry. A la imatge el gat Tom està a punt de colpejar el ratolí Jerry amb una pala. El ratolí s'escapa al seu forat del ratolí a la paret de la casa.

Torre dels Simpson JUGAR ►

(Els Simpson)

132858 vegades jugat !
5

En aquest addictiu joc dels Simpsons. Vostè ha de fer clic al ratolí a una imatge amb que al seu costat una altra imatge idèntica a la clic. Quan ho facis, et deixarà caure una altra imatge o la torre baixarà. L'objectiu final és quedar-se sense cap imatge.